Agrifac - EcoTronicPlus

Control optim ┼či func┼úionare intuitiv─â cu EcoTronicPlus

Noul sistem EcoTronicPlus cu performan┼úe dovedite îi confer─â utilizatorului toate informa┼úiile necesare în timpul stropirii ┼či asigur─â îndeplinirea automat─â a mai multor func┼úii. Sistemul are un terminal color cu o dispunere excelent─â unde pute┼úi vedea exact ce se întâmpl─â în ma┼čin─â. Cele mai importante procese ┼či indicatori ai ma┼činii sunt vizibili dintr-o singur─â privire. Debitul curent de lichide este prezentat grafic ┼či sub form─â clar─â operatorului, chiar pe lumin─â solar─â direct─â ┼či puternic─â. 

Întreaga func┼úionare a ma┼činii de stropit este bine gândit─â ┼či axat─â pe aspectul practic. Când am luat în considerare u┼čurin┼úa în utilizare, am ales s─â integr─âm func┼úiile folosite în timpul stropirii în joystick. Astfel ave┼úi cele mai importante func┼úii la îndemân─â. Set─ârile sunt efectuate ┼či valorile sunt indicate prin terminalul color al ecranului tactil intuitiv ┼či u┼čor de accesat. Pornirea ┼či oprirea sec┼úiunii se poate realiza în mai multe moduri, cu ecranul tactil sau automat, prin GPS. Pentru l─ârgimea fiec─ârei sec┼úiuni, ave┼úi 3 posibilit─â┼úi: sec┼úiunile pot fi dezactivate în sec┼úiuni de 3 metri, de 1,5 metri sau chiar ┼či duz─â cu duz─â. Flexibilitate optim─â ┼či o multitudine de op┼úiuni.

Avansat ┼či u┼čor

Ecranul de lucru apare în mod automat când trece┼úi pe modul câmp:

+ Norma de aplicare se stabile┼čte folosind ecranul
+ Poziţia robineţilor este aleasă prin ecran
+ Debitul curent este afi┼čat grafic
+ Care sec┼úiuni se afi┼čeaz─â
+ Rezervorul poate fi umplut automat, iar litrii se stabilesc prin ecran
+
 
Mult mai multe informa┼úii, precum: nivelul fluidelor în rezervorul de ap─â curat─â ┼či în cel principal, presiunea jetului, norma de aplicare, contor hectare, etc.

Pentru a începe s─â stropi┼úi, trebuie doar s─â selecta┼úi norma de aplicare corect─â ┼či s─â ap─âsa┼úi butonul de pulverizare. Doar atât, ┼či pute┼úi începe!

Ecranul EcoTronicPlus este singurul ecran ┼či sistem de care ave┼úi nevoie pentru a utiliza ma┼čina de stropit. Toate op┼úiunile ┼či celelalte posibilit─â┼úi sunt ac┼úionate prin sistemul EcoTronicPlus. În plus, GPS-ul este ac┼úionat prin terminalul EcoTronicPlus sau prin afi┼čajul dvs. propriu.

Manevrarea? Genial de simpl─â!

  • Control vizual, simplu, u┼čor de operat prin ecranul tactil EcoTronicPlus 
  • Manet─â de comand─â ergonomic─â, cu reprezentare grafic─â a func┼úiunilor importate.
Solicita╚Ťi un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.