Agrifac - Condor V

Condor V

Design nou, performan╚Ť─â îmbun─ât─â╚Ťit─â

Începând de la data de 1 ianuarie 2020, o nou─â genera╚Ťie de Condor  va rula de pe linia de produc╚Ťie Agrifac. Designul a fost modificat în direc╚Ťia ma╚Öinii Condor Endurance II . O modificare important─â este motorul nou cu clasa de emisii Euro 5.

Înc─â de la introducerea sa, Agrifac Condor a reprezentat stabilitate, precizie ╚Öi inova╚Ťie. ╚śasiul inegalabil StabiloPlus asigur─â cea mai stabil─â ma╚Öin─â de stropit din lume, circuitul de lichid GreenFlowPlus asigur─â o presiune continu─â, astfel încât s─â nu existe nici o diferen╚Ť─â în timpul stropirii ╚Öi în plus, nu mai r─âmâne lichid rezidual în rezervor. Sistemul de control EcoTronicPlus este cunoscut ca simplu ╚Öi inteligibil, astfel încât utilizarea s─â fie u╚Öoar─â, într-o ma╚Öin─â autopropulsat─â de stropit extrem de confortabil─â. Op╚Ťiunile care ofer─â un ecartament mai mare (WideTrackPlus) ╚Öi gard─â la sol mai înalt─â (ClearancePlus) fac ca acest concept de Condor care ╚Öi-a dovedit calitatea in câmp s─â  poate fi utilizat atât  în situa╚Ťii specifice cât ╚Öi în cele mai variate culturi. Pe lâng─â diverse op╚Ťiuni ╚Öi versiuni posibile, ma╚Öina Condor este de asemenea preg─âtit─â pentru NeedFarming, ceea ce înseamn─â c─â este gata pentru a stropi la nivel de plant─â cu inova╚Ťiile Agrifac,  AiCPlus (pulverizare specific─â fiec─ârei sole datorit─â tehnologiei de stropit cu camere) ╚Öi DynamicDosePlus (dozare individual─â pe fiecare duz─â).

Condor V ofer─â toate aceste avantaje cunoscute, într-un design reînnoit, ceea ce face ca ma╚Öina Condor V s─â semene  mai mult cu sora sa  mai mare Endurance II, câ╚Ötig─âtoare al marelui premiu de design, Red Dot . În plus, au fost aduse o serie de îmbun─ât─â╚Ťiri, desigur în conformitate cu „4E for Growers ”. In primul rând a fost ales un motor cu clasa de emisii Euro5 (eficien╚Ť─â, ecologie) ca s─â respect─âm cele mai stricte standarde de emisii, standard cu iluminare LED (economie, ergonomie) care asigur─â o vizibilitate mai bun─â în timpul nop╚Ťii, transmisie îmbun─ât─â╚Ťit─â (eficien╚Ť─â, economie) care ofer─â o siguran╚Ť─â de folosire îndelungat─â. În plus, s-au f─âcut multe îmbun─ât─â╚Ťiri , care u╚Öureaz─â în continuare folosirea acestei ma╚Öini. 

Condor V va fi disponibil începând cu 1 ianuarie 2020.

Agrifac Condor 5

  • Design nou
  • Performan╚Ť─â îmbun─ât─â╚Ťit─â
  • Condor V va fi disponibil începând cu 1 ianuarie 2020
Comanda╚Ťi bro╚Öura

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.