Agrifac - Condor Smart-line

ALEGEREA INTELIGENT─é - EDI╚ÜIE LIMITAT─é: 259.999 €

Condor Smart Line v─â ofer─â toate avantajele unei ma╚Öini de stropit inteligente Agrifac Condor. 

Datorit─â acestor alegeri inteligente, Smart Line este o ma╚Öin─â de stropit care va da rezultatele celui mai bun utilaj din lume în domeniul s─âu. Aceste alegeri au la baz─â ╚Öi un proces de fabricare perfec╚Ťionat, iar noi putem oferi aceast─â ma╚Öin─â de stropit autopropulsat─â la cel mai bun pre╚Ť de pe pia╚Ť─â. Condor Smart Line este un utilaj de edi╚Ťie limitat─â (cu livrare înainte de 01.09.2019), a╚Öa c─â nu rata╚Ťi ╚Öansa de a ob╚Ťine cea mai bun─â ma╚Öin─â de stropit din lume la cel mai bun pre╚Ť din clasa sa!

╚śasiu StabiloPlus

Stabilitate maxim─â. 

╚śasiu în tandem cu suspensie pneumatic─â. Distribu╚Ťie egal─â a masei pe toate cele 4 ro╚Ťi. Direc╚Ťie pe 4 ro╚Ťi, direc╚Ťie pe 2 ro╚Ťi ╚Öi direc╚Ťie per rotile din spate. Ecartament reglabil continuu de 150 - 225 cm datorit─â EcoTronicPlus. Gard─â la sol de 125 cm. Raz─â de virare de 675 cm la exterior ╚Öi 450 cm la interior.

Transmisie și propulsie

Transmisie integral─â hidrostatic─â continu─â 

Tamburi de frân─â pe toate cele 4 ro╚Ťi. Vitez─â de transportare / rulare de pân─â la 50 Km/h*. Viteze de stropire: 0 - 12 km/h / 0 - 25 km/h. Joystick, pedal─â de picior ╚Öi tempomat. Motor: Motor Iveco în 6 cilindri, 151 kW (206 CP). UE stadiul IV/Nivelul 4f. Rezervor de combustibil: 305 l. Rezervorul uleiului hidraulic: 80 l. Rezervor AdBlue: 31 l.Sistem antiderapare (ASR).

Ramp─â tip J

Cea mai compactă și stabilă rampă de stropire.

Circula╚Ťie complet─â. Bra╚Ťe cu ridicare independent─â. Protec╚Ťie la rupere stabilizat─â ╚Öi  controlat─â prin pistoane cu gaz. Protec╚Ťie complet─â a duzelor. Suporturi de duze controlate pneumatic13 sec╚Ťiuni pentru rampa tip J de 36/24 m. Duze de margine controlate electropneumatic. StrictHeightPlus.

GreenFlowPlus & rezervor

Cel mai compact sistem de ap─â. F─âr─â lichid rezidual.

Pomp─â centrifugal─â Hypro pentru stropire. Electrosupape. Filtru de aspira╚Ťie mare în spatele utilajului, direct la pomp─â. Filtru de presiune în conduct─â, cu autocur─â╚Ťare ╚Öi înalt─â capacitate. Regulator de presiune controlat pneumatic pentru reglarea rapid─â a presiunii de aplicare. Rezervor principal de 4.000 litri cu m─âsurarea nivelului ╚Öi afi╚Öaj digital. Rezervor de ap─â curat─â de 450 de litri cu m─âsurarea nivelului ╚Öi afi╚Öaj digitale. Sistem de agitare ajustabil prin injectoare, reglare cu pornire/oprire automat─â. Duze de cl─âtire pentru cur─â╚Ťarea rezervorului. Valv─â ac╚Ťionat─â manual sub rezervorul principal. Unitatea de control suplimentar─â pentru pompe ╚Öi ecran de umplere pe partea stâng─â a utilajului. Rezervor pentru sp─âlat pe mâini ╚Öi dozator de s─âpun. Pistol de stropire cu furtun de 7 metri. Oprire automat─â la umplere. Umplere cu pomp─â extern─â, incl. racord. GreenFlowPlus cu stropire din pomp─â centrifugal─â (o╚Ťel inox). Furtun de aspira╚Ťie 7 metri (diametru de 3”).

Ro╚Ťi ╚Öi pneuri

4x 380/90 R54 Alliance 350RC. Ap─âr─âtoare de noroi cu l─â╚Ťimea de 500 mm. Ecartament: 150 - 225 cm

EcoTronicPlus + GPS

EcoTronicPlus: Cel mai intuitiv sistem de operare.

Anten─â GPS tip „DGPS” pentru setul de baz─â ╚Öi control sec╚Ťiune. EcoTronicPlus GPS sau pachetul cu posibilitate de instalare GPS preferat de dvs. pentru: Agleader,Raven, Topcon, Trimble TMX sau GFX.

Cabin─â

Cabin─â spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabil─â, vizibilitate excelent─â.

Înc─âlzire ╚Öi aer condi╚Ťionat (climatizare). Ventilare prin filtre cu carbon. Oglinzi înc─âlzite ╚Öi reglabile electric. Oglinzi pentru unghi mort inferior pe dreapta ╚Öi stânga. Suspensie pneumatic─â ╚Öi scaun ╚Öofer extensibil ╚Öi ajustabil. Lumini de lucru cu 8 l─âmpi halogen, inclusiv 2 lumini pe stânga ╚Öi dreapta rampei. Spa╚Ťiu de stocare refrigerat sub scaunul pasagerului. Radio CD/MP3. Alarm─â pentru mar╚Öarier. Compartimente de depozitare mari, f─âr─â praf, pentru unelte ╚Öi echipamente de protec╚Ťie. Sisteme electrice de operare la 24 vol╚Ťi, alimentare cu 12 vol╚Ťi a electronicelor din cabin─â. 

Op╚Ťiuni pentru lumini ╚Öi siguran╚Ť─â

Lumini de lucru cu halogen pe acoperișul cabinei.

Alte op╚Ťiuni

Tratament anticoroziune (îngr─â╚Ö─âminte lichide)

*în func╚Ťie de legisla╚Ťia din fiecare ╚Ťar─â.


Pachet "CONFORT"

14.999 €

Datorită Pachetului Confort, utilizarea Condor Smart Line este și mai plăcută.

Autogresare
Valv─â de golire electric─â
Vas de inducere, incl. sistem de cur─â╚Ťare canistr─â
Pachet LED extra și iluminare rampă
FastFoldPlus
Managementul capului de câmp
Camer─â retrovizoare


Pachet "PERFORMAN╚Ü─é"

14.999 €

Datorit─â Pachetului Performan╚Ť─â, ave╚Ťi ╚Öi mai mult de câ╚Ötigat utilizând Condor Smart Line.

Putere m─ârit─â la 210 kW (285 CP)
Grup propulsor HD
Rezervor principal de 5.000 l


Pachet "SERVICE"

29.999 €

3 ani garan╚Ťie ╚Öi între╚Ťinere

3 ani de garan╚Ťie în total, cu limitare la: 
1.000 de ore/an
10 000 ha/an

 


Cristi Teodor

c.teodor@agrifac.com
+31 6 1374 4094

keyboard_arrow_rightContacta╚Ťi-m─â

 

 

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.