Viziune

protecția culturilor Agrifac

Pentru a avea recolte, pentru a hrăni plantele şi animalele avem nevoie de soluri sănătoase şi de apă curată în exploataţiile agricole. Avem nevoie de fermieri care sunt în măsură să îndeplinească aceste cerinţe. Fiecare fermier şi contractor se află zilnic faţă în faţă cu provocarea de a atinge un randament cât se poate de perfect la recoltă cu costurile cele mai mici posibile. În ciuda faptului că populaţia mondială va creşte până în anul 2050 la  9 miliarde, ştim, privind aspectul în mod global, că există capacitate suficientă de sol pentru a produce suficientă hrană pentru toţi. Conştieţi de faptul că nu avem voie să cultivăm mai mult teren, trebuie să fim în măsură să mărim producţia de alimente pe terenul agricol existent şi în acelaşi timp, reducând amprenta intervenţiei noastre asupra naturii.

Exact aceasta este afacerea noastră --- să contribuim într-un mod strălucit de simplu şi sustenabil la asigurarea necesarului din ce în ce mai crescut de alimente.

Misiune

A produce din ce în ce mai mult pe terenurile agricole din ce în ce mai puţin productive. Aici apare un decalaj între recoltele actuale şi posibilităţile potenţiale de a obţine recolte viitoare prin îmbunătăţi, mecanizare şi agricultură de precizie. Aici putem interveni noi prin utilajele noastre inovative pentru protecţia plantelor care, cu din ce în ce mai puţine substanţe de protecţie, dau fiecărei plante ceea ce are nevoie.

Astfel îmbunătăţim raportul cost-beneficiu pentru fermier. Prin aceasta contribuim în a-l ajuta pe fermier să hrănească lumea în mod durabil.

4e pentru cultivatori

De aceea, fiecare maşină Agrifac este elaborată după conceptul „4 e pentru cultivatori“. Asta înseamnă că Eficienţa, Economia, Ergonomia şi Ecologia sunt de cea mai mare importanţă

De aceea, fiecare maşină Agrifac este elaborată după conceptul „4 e pentru cultivatori“. Asta înseamnă că Eficienţa, Economia, Ergonomia şi Ecologia sunt de cea mai mare importanţă. Acest lucru ne permite să depăşim nevoile clientului, ducând la poziţia de lider la nivel mondial în inovaţie şi tehnologie.

La Agrifac suntem la dispoziţia clienţilor. Oriunde în lume s-ar afla clientul nostru, îl susţinem pe principiul nostru Prezenţă Globală, Susţinere Locală.

 
Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.