Recolt─â maxim─â ╚Öi suprafe╚Ťe maxime!

Cultivarea plantelor speciale necesit─â solu╚Ťii speciale. Agrifac ofer─â solu╚Ťii tehnice specializate ╚Öi individualizate pentru protec╚Ťia plantelor. Marile ecartamente ale Condor WideTrackPlus sunt una din solu╚Ťiile specializate. Cu ecartamentele reglabile f─âr─â trepte de 225-300 cm sau 245-300 cm Condor WideTrackPlus este optim pentru culturile de cartofi, ceapa ╚Öi flori.

WideTrackPlus: solu╚Ťia ideal─â pentru câ╚Ötiguri maxime!

Cu Condor WideTrackPlus sunt posibile ecartamentele de pân─â la 320 cm. Tehnologia de pulverizare, rampa de pulverizare ╚Öi confortul sunt identice cu Condor cu caroserie Standard StabiloPlus. Un ecartament de 300 cm este ideal pentru culturile de flori ╚Öi ceap─â. La utilizarea unor anvelope înguste (32 cm) acest ecartament este potrivit de asemenea pentru culturile de cartofi f─âr─â c─âr─âri între rânduri. Un ecartament de 320 cm este optim pentru culturile de cartofi cu o distanta de 95 cm între rânduri. În acest caz utilizarea anvelopelor late (52 cm) este posibil─â, oferind o protec╚Ťie mai bun─â a solului culturilor de cartofi.

Agrifac Condor WideTrackPlus wide selfpropelled sprayer in potatoes  Agrifac Condor WideTrackPlus widest self propelled sprayer   Agrifac Condor WideTrackPlus wide selfpropelled sprayer potatoes  Agrifac Condor WideTrackPlus wide selfpropelled sprayer potatoes

Hran─â sigur─âsuficient─â ┼či s─ân─âtoas─â prin utilizarea la maximum a terenului agricol

  • Produc┼úie maxim─â ┼či teren agricol utilizat la maximum
  • Toate avantajele lui Condor
Comanda╚Ťi bro╚Öura

ÔÇő

Condor WideTrackPlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.