Agrifac - Condor WideTrackPlus

Recoltă maximă și suprafețe maxime!

Cultivarea plantelor speciale necesită soluții speciale. Agrifac oferă soluții tehnice specializate și individualizate pentru protecția plantelor. Marile ecartamente ale Condor WideTrackPlus sunt una din soluțiile specializate. Cu ecartamentele reglabile fără trepte de 190-265 cm sau 225-300 cm Condor WideTrackPlus este optim pentru culturile de cartofi, ceapa și flori.

WideTrackPlus: soluția ideală pentru câștiguri maxime!

Cu Condor WideTrackPlus sunt posibile ecartamentele de până la 320 cm. Tehnologia de pulverizare, rampa de pulverizare și confortul sunt identice cu Condor cu caroserie Standard StabiloPlus. Un ecartament de 300 cm este ideal pentru culturile de flori și ceapă. La utilizarea unor anvelope înguste (32 cm) acest ecartament este potrivit de asemenea pentru culturile de cartofi fără cărări între rânduri. Un ecartament de 320 cm este optim pentru culturile de cartofi cu o distanta de 95 cm între rânduri. În acest caz utilizarea anvelopelor late (52 cm) este posibilă, oferind o protecție mai bună a solului culturilor de cartofi.

Agrifac Condor WideTrackPlus wide selfpropelled sprayer in potatoes  Agrifac Condor WideTrackPlus widest self propelled sprayer   Agrifac Condor WideTrackPlus wide selfpropelled sprayer potatoes  Agrifac Condor WideTrackPlus wide selfpropelled sprayer potatoes

Hrană sigurăsuficientă şi sănătoasă prin utilizarea la maximum a terenului agricol

  • Producţie maximă şi teren agricol utilizat la maximum
  • Toate avantajele lui Condor
Comandați broșura

Condor WideTrackPlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.