Agrifac - Plusses

Plusurile Condor Endurance II

Rezervor de 8000 litri

La fel ca ╚Öi predecesorul s─âu, acest pulverizator are un rezervor mare de 8000 de litri pentru o rezisten╚Ť─â maxim─â în domeniu.

BalancePlus

Sistemul BalancePlus se dovede╚Öte prin simplitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Cu BalancePlus, Bara J este ╚Ťinut─â în echilibru, chiar ╚Öi în cele mai agresive condi╚Ťii. Bara J  se atârna pe o suspensie în form─â de semilun─â, care asigur─â c─â echilibrul este bun în orice situa╚Ťie. Cadrul central a fost complet reproiectat. Are un sistem vertical unic de suspensie. Suspensia nu permite barei s─â fac─â mi╚Öc─âri înainte sau înapoi. Acest lucru are avantajul c─â, chiar ╚Öi în condi╚Ťii dificile, nu exist─â sub dozaj sau supradozaj.

condor endurance II - balanceplus stabiloplus stable  condor endurance II - balanceplus stabiloplus stable  condor endurance II - balanceplus stabiloplus stable

StabiloPlus

La fel ca ╚Öi predecesorul s─âu, noul Condor Endurance II este, de asemenea, caracterizat de ╚Öasiul unic StabiloPlus. Baza pentru acest ╚Öasiu a fost pus─â acum mai bine de 25 de ani ╚Öi a fost dezvoltat─â special pentru pulverizatorul autopropulsat. ╚śasiul StabiloPlus anuleaz─â toate neregularit─â╚Ťile in câmp ╚Öi pe drum, împiedic─â mi╚Öc─ârile barei în timpul stropirii , asigur─â o distribu╚Ťie uniform─â a agentului de protec╚Ťie a culturii ╚Öi o distribu╚Ťie uniform─â a greut─â╚Ťii pe toate cele patru ro╚Ťi

╚śasiul StabiloPlus ofer─â ma╚Öinii o stabilitate enorm─â, permi╚Ťând ma╚Öinii s─â ruleze pe pante abrupte, men╚Ťinând în acela╚Öi timp o distanta la sol de aproape 140 de centimetri!

Bara - J

Condor Endurance II - J-boom stable boom sizes

Bara de stropit are un design elegant, este foarte simpl─â ╚Öi compact─â. Sunt esen╚Ťiale lungimile mai mari ale bra╚Ťelor ╚Öi vitezele de lucru mai mari, cu un bra╚Ť stabil. Agrifac a dezvoltat bara J în special pentru ╚Öoferii ma╚Öinilor autopropulsate. Profilul rotund ╚Öi robust formeaz─â baza barei - J. Calitatea ╚Öi stabilitatea sunt caracteristicile acestei construc╚Ťii rigide. Datorit─â designului modular, bra╚Ťul poate fi u╚Öor reglat sau modificat cu op╚Ťiuni precum HighTechAirPlus. Bara J a fost dezvoltat─â special pentru o via╚Ť─â îndelungat─â. Oferim sec╚Ťiuni de 3 metri, sec╚Ťiuni de 1,5 metri sau închidere separat─â pe fiecare duz─â. Arborele este disponibil în lungimi de pân─â la 55 de metri.

GreenFlowPlus

Op╚Ťiunile unice ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťite sunt în concordan╚Ť─â cu îmbun─ât─â╚Ťirea pulveriz─ârii de înalt─â calitate. Sistemul de pompare GreenFlowPlus, care ╚Öi-a dovedit func╚Ťionarea, a fost îmbun─ât─â╚Ťit cu un  regulator de presiune controlat pneumatic ╚Öi este acum ╚Öi mai compact, astfel încât s─â r─âmân─â foarte pu╚Ťin lichid rezidual în rezervoare. În compara╚Ťie cu predecesorul s─âu, GreenFlowPlus este echipat cu valve cu comand─â CAN cu debitmetru pentru debite ╚Öi direc╚Ťii optime de curgere ╚Öi o pomp─â centrifug─â în mai multe trepte, care men╚Ťine un volum mai mare la presiuni de func╚Ťionare mai mari.

StrictHeightPlus

condor endurance II - strictheightplus  condor endurance II - strictheightplus  

Pentru a v─â asigura c─â fiecare pic─âtur─â ajunge la locul potrivit, în─âl╚Ťimea corect─â de stropire este foarte important─â. Sistemele BalancePlus ╚Öi StabiloPlus asigur─â acest lucru. Op╚Ťional putem oferi sistemul de control al în─âl╚Ťimii StrictHeightPlus pe bar─â. StrictHeightPlus utilizeaz─â senzori pe bra╚Ť, care ofer─â un  control individual al în─âl╚Ťimii pentru întregul bra╚Ť în timp ce utilizeaz─â sistemul BalancePlus.

HightechAirPlus 

Condor Endurance 2 II - hightechairplus

Cu HighTechAirPlus pute╚Ťi reduce cantitatea de litri stropi╚Ťi  pe hectar. Cu Agrifac HighTechAirPlus ave╚Ťi o capacitate mai mare ╚Öi nu trebuie s─â înlocui╚Ťi duzele putând s─â pulveriza╚Ťi cu mai pu╚Ťin drift.

HighTechAirPlus înseamn─â c─â mereu pulveriza╚Ťi cu dimensiunea corect─â a pic─âturilor. Dimensiunea pic─âturilor poate fi ajustat─â în mod continuu, de la foarte fin la pic─âturi mari, astfel încât s─â ave╚Ťi o acoperire optim─â în fiecare situa╚Ťie. Calitatea pulveriz─ârii este, de asemenea, mai ridicat─â, deoarece stropitul este mai pu╚Ťin sensibil la vânt sau la viteza de deplasare.

StrictSprayPlus

Condor endurance 2 II - strictsprayplus

O alt─â op╚Ťiune este sistemul nostru StrictSprayPlus. StrictSprayPlus calculeaz─â viteza ╚Öi cantitatea dorit─â de pulverizare pentru fiecare duz─â în parte. StrictSprayPlus are trei propriet─â╚Ťi care contribuie la aplicarea exact─â a resurselor. 1. Sec╚Ťiuni cu o duz─â. Pentru a preveni suprapunerea ╚Öi supra dozarea cât mai mult posibil, fiecare duza poate fi pornit─â ╚Öi oprit─â separat. 2. Compensarea la curbe. Când efectua╚Ťi o întoarcere în timp ce stropi╚Ťi, duzele se deplaseaz─â la viteze diferite. 3. Reglarea vitezei este independent─â de presiune. StrictSprayPlus nu trebuie s─â schimbe presiunea de pulverizare ╚Öi prin urmare, modelul de stropire ╚Öi dimensiunea pic─âturilor r─âmân acelea╚Öi indiferent de debit.

NEED Farming

condor endurance 2 - need farming technologies

Una dintre tehnologiile viitoare ╚Öi revolu╚Ťionare este DynamicDosePlus. Cu DynamicDosePlus pute╚Ťi varia doza la nivelul plantelor. Doz─ârile pot fi bazate pe imagini video foto sau pe har╚Ťile generade de drone sau satelit.

Toate acestea fac ca, Condor Endurance s─â fie cel mai inovativ pulverizator din lume care este preg─âtit pentru viitorul NEED Farming!

condor endurance II - need farming technologies  condor endurance II - need farming technologies  condor endurance II - need farming technologies

Capacitate, capacitate, capacitate ╚Öi anduran╚Ť─â extrem─â

  • Proiectat dup─â conceptul celor 4e pentru agricultori : Eficient, Economic, Ergonomic, Ecologic
  • “Fiecare pic─âtura ajunge la locul potrivit” cu StabiloPlus, BalancePlus, StrictHeightPlus, StrictSprayPlus
  • “Briliant de Simplu” cu ecranul EcoTronicPlus
  • Complet preg─âtit pentru viitorul NEED Farming
Solicita╚Ťi acum bro╚Öura

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.