Agrifac - Condor ClearancePlus

Sistemul suprem de protec┼úie a plantelor pentru fiecare plant─â, în orice mediu, pentru fiecare client

Protec┼úia plantelor înseamn─â mult mai mult decât aplicarea pesticidelor pe o sol─â. Protec┼úia optim─â a plantelor este o problem─â extrem de complex─â, cu multe fa╚Ťete ╚Öi dimensiuni, care trebuie s─â fie luate în considerare. Fiecare plant─â, fiecare client ╚Öi fiecare mediu are propriile sale cerin╚Ťe. De aceea, o protec╚Ťie optim─â a culturilor necesit─â solu╚Ťii inteligente ╚Öi inovatoare.

În culturi, cum sunt cele de floarea soarelui, rapi╚Ť─â ╚Öi porumb, este adesea necesar─â aplicarea pesticidelor în timpul procesului avansat de cre╚Ötere a plantelor. Astfel, este necesar s─â se lucreze pe sole în care plantele au deja mai mult de 2 metri în─âl╚Ťime. Pentru a proteja plantele de posibile daune cauzate de utilajele pulverizatoare, este de dorit s─â se lucreze cu un utila pulverizator autopropulsat cu garda la sol ridicat─â. 

În special pentru astfel de lucr─âri, Agrifac ofer─â Condor ClearancePlus, o ma┼čin─â de stropit autopropulsat─â, cu garda la sol reglabil─â pân─â la 2 metri! Acesast─â ma┼čin─â este capabil─â s─â protejeze în mod optim ┼či plantele care au cre┼čterea cea mai înalt─â.

Condor ClearancePlus  Sistemul suprem de protecţie a plantelor pentru fiecare plantă în orice mediu pentru fiecare client

Condor ClearancePlus: Protecţie optimă pentru toate plantele

Garda la sol a utilajului pulverizator Condor ClearancePlus poate fi reglat─â f─âr─â trepte de la 130 cm pân─â la 200 cm, asigurând astfel pentru fiecare plant─â garda la sol perfect─â. Aceast─â solu╚Ťie protejeaz─â toate speciile de plante într-un mod optim, prin aplicarea precis─â a produselor de protec╚Ťie a culturilor, dar ╚Öi prin protejarea împotriva deterior─ârii acestora de c─âtre utilajul în sine, mai ales în cazul culturilor înalte.

ClearancePlus are la baz─â un mecanism de rulare unic ┼či patentat StabiloPlus, reg─âsit dealtfel pe întreaga gama de utilaje Condor. Acest mecanism de rulare compenseaz─â f─âr─â efort orice denivelare pe care o întâlne╚Öte. Oferind astfel un mare avantaj ┼či pentru stabilitatea rampelor de pulverizat. Mecanismul StabiloPlus permite ┼či reglarea f─âr─â trepte a ecartamentului de la 190 cm pân─â la 225 cm sau de la 225 cm pân─â la 300 cm. În totalitate, Condor ClearancePlus este un utilaj pulverizator autopropulsat foarte stabil, flexibil ┼či confortabil, atât la efectuarea lucr─ârilor pe câmp cât ┼či în timpul deplas─ârii rutiere.

Afla╚Ťi mai multe despre StabiloPlus
Afla╚Ťi mai multe despre Agrifac Condor

Sunt disponibile o multitudine de echipamente oţionale

Combina╚Ťi utilajul pulverizator Condor ClearancePlus cu echipamentul op╚Ťional de care ave╚Ťi nevoie. Condor ClearancePlus poate fi combinat în mod simplu cu alte echipamente op╚Ťionale Agrifac Condor, cum ar fi aplica╚Ťia AirFlowPlus pentru utilizarea pe solele cu legume sau pe alte culturi speciale. Sunt disponibile o multitudine de posibilit─â╚Ťi de combinare.

Discuta╚Ťi cu noi despre combina╚Ťia care corespunde nevoilor dumneavoastr─â!
Afla╚Ťi mai multe detalii despre Condor ClearancePlus ╚Öi op╚Ťiunile disponibile, comand─ând bro╚Öura în mod gratuit.

 

Hran─â sigur─âsuficient─â ┼či s─ân─âtoas─â prin cultivarea de plante cu cre┼čtere înalt─â

  • Garda la sol maxim─â pentru culturile înalte
  • Stabil─â, sigur─â ┼či precis─â
  • Toate avantajele lui Condor
Comanda╚Ťi bro╚Öura

Condor ClearancePlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.