Agrifac - Condor

Pulverizatorul autopropulsat inovator și durabil de la Agrifac

Începând din ianuarie 2020, o nou─â genera╚Ťie de pulverizatoare Condor ruleaz─â de pe linia de produc╚Ťie la Agrifac. În plus fa╚Ť─â de un nou design, aceast─â serie Condor V este echipat─â cu un motor cu stadiul 5. Acest nou motor asigur─â mai pu╚Ťine emisii de CO2.
 
„Firmei Agrifac îi place s─â fie în prim plan atunci când este vorba de inova╚Ťii ╚Öi durabilitate. Ne dorim suficient─â hran─â ╚Öi energie pentru genera╚Ťiile viitoare. Cele mai inovatoare pulverizatoare din lume sunt dezvoltate ╚Öi asamblate în cea mai durabil─â fabric─â din Olanda, conform conceptului NEED Farming, prin care se poate asigura protec╚Ťia culturilor pe plant─â. "
 
Fiecare pic─âtur─â ajunge la locul potrivit, acesta este cel mai important! De la introducerea sa în 1986, Agrifac Condor a fost proiectat  pentru stabilitate, precizie, durabilitate ╚Öi comoditate. ╚śasiul inegalabil StabiloPlus în combina╚Ťie cu sistemul BalancePlus fac din Condor cel mai stabil pulverizator din lume.
 
Capacitatea, precizia ╚Öi stabilitatea sunt garantate de cele mai puternice ╚Öi mai lungi rampe. Acest J-Boom unic este disponibil în l─â╚Ťimi de la 24 la 54 de metri l─â╚Ťime.
 
Sistemul de pompe compacte face uz optim de ap─â ╚Öi substan╚Ťe de protec╚Ťie. Acest sistem GreenFlowPlus asigur─â o presiune constant─â, astfel încât s─â nu existe nicio diferen╚Ť─â în pulverizare, 99,99% din lichid este pulverizat, nu r─âmâne lichid rezidual în rezervor. Se asigur─â c─â fiecare pic─âtur─â va ajunge în locul potrivit!
 
Sistemul de operare foarte apreciat al ma╚Öinii Condor se afl─â în cabina ergonomic─â ╚Öi extrem de confortabil─â. EcoTronicPlus este intuitiv, u╚Öor de utilizat ╚Öi v─â ofer─â toate informa╚Ťiile importante în timp ce pulveriza╚Ťi. La prima vedere, procesele ╚Öi indicatoarele pulverizatorului sunt imediat vizibile. Majoritatea func╚Ťiilor pot fi setate s─â func╚Ťioneze automat. Numim aceasta „Brilliant Simple”!
 

Condor: protec╚Ťie optim─â a plantelor

Condorul vine în multe modele ╚Öi poate fi special adaptat la culturi specifice. Varia╚Ťia în l─â╚Ťimea urmelor tehnologice, terenurile deluroase sau în─âl╚Ťimea mai mare a terenului, astfel încât cultura s─â poat─â fi îngrijit─â mai bine ╚Öi mai des, este posibil cu pulverizatoare autopropulsate Condor. Fi╚Ťi inspirat ╚Öi face╚Ťi o programare f─âr─â nici o obliga╚Ťie cu unul dintre speciali╚Ötii no╚Ötri.

Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in barley  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in rapeseed  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in potatoes  Agrifac Condor spraying in potatoes

Plusurile mașinii Condor

  • Fiecare pic─âtur─â ajunge la locul potrivit!
  • Cel mai stabil pulverizator din lume
  • Capacitate ╚Öi fiabilitate datorit─â bra╚Ťelor puternice ╚Öi largi. 
  • Utilizarea optim─â a lichidului pulverizat
  • Stropirea este întotdeauna de înalt─â calitate
  • Utilizare intuitiv─â într-un mediu confortabil
 
Solicita╚Ťi bro╚Öura

Agrifac Condor

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.