Stabil şi mereu pe traseul desemnat

Calitate optimă în pulverizare

Motivul achiziţiei unei maşini de stropit este protecţia optimă a culturilor dvs. Pentru a vă proteja culturile în mod optim, aveţi nevoie de o calitate optimă în pulverizare. Iar tocmai calitatea optimă în pulverizare este ceea ce vă oferă Agrifac, începând de la o maşină stabilă şi un sistem de echilibrare bun.

Foarte agil, foarte ergonomic

Şasiul Milan a fost conceput pentru viteze mari de lucru, precum şi pentru stabilitate. Puntea standard şi suspensia barei de tracţiune creează o maşină cu un nivel ridicat de confort pe şosea şi în teren. În combinaţie cu suspensia standard pentru rampă, se asigură stabilitatea rampei şi se obţine un model de pulverizare optim. Datorită designului compact al maşinii, Milan poate vira în unghi larg. Maşina are o rază de virare mică, în ciuda aspectului său alungit. Datorită unghiului de virare de 54°, maşina va urma mereu tractorul, chiar şi în viraje strânse.

Platformă la înălţimea de lucru

Datorită structurii compacte oferite de GreenFlowPlus, Milan este prevăzut cu o platformă mare la înălţimea de lucru. Substanţele chimice pot fi încărcate şi transportate în siguranţă şi rapid cu această platformă. Introducerea substanţelor chimice în maşina de stropit se realizează întotdeauna cu vasul de inducere standard. Acesta mod de umplere este eficient şi ergonomic. Urcatul pe scări cu recipiente şi pungi este de domeniul trecutului.

  • Aplicare precisă prin rampele stabile şi modul de ghidare a maşinii, care rezultă dintr-o distribuire bună a greutăţii şi amplasarea joasă a centrului de greutate
  • Aplicare precisă prin echilibrul optim dat de suspensia amplasată de jur împrejur
  • Rază de întoarcere mică şi compactă, datorită unghiului de virare de 54⁰, maşina va urmări întotdeauna capul tractor 
  • Îngustă, de aceea este uşor de transportat
Solicitați un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.