GreenFlowPlus: Pulverizare optimă. Simplu şi ingenios.

GreenFlowPlus este sistemul de pulverizare unic şi inteligent de la Agrifac, conceput pentru rezultate optime în pulverizare. Un agregat de pompare compact cu circuitul cel mai scurt posibil reduce la minimum prezenţa lichidului în fitinguri, simplificând şi reducând la maximum timpul de curăţare. În plus, se utilizează şi un sistem de circulare în aşa fel încât lichidul de stropire să circule continuu la presiune ridicată prin conductele de stropire datorită duzelor pentajet cu comandă pneumatică. Astfel, se obţine un rezultate optim la pulverizare şi un regulator de presiune foarte rapid şi precis.

Agregatul de pompare compact cu cel mai scurt circuit posibil şi electrovalvele asigură economiile de substanţă chimică şi un minim de lichid rezidual. Forma rezervorului şi a punctului de aspiraţie asigură prezenţa minimă a lichidului rezidual în rezervor. Deoarece nu mai există lichid neutilizat, nu se pierde substanţa, însă sistemul de pulverizare se şi curăţă extrem de rapid şi de uşor. Prin urmare, lichidul neutilizat nu este o problemă pentru Agrifac.

Pulverizare la calitate de top

Datorită regulatorului de presiune cu comandă pneumatică de la Agrifac, se obţine un rezultat optim în pulverizare. Regulatorul de presiune ajustat prin presiunea aerului controlează presiunea din conducta de stropire, obţinându-se rezultate extrem de precise. Deoarece regulatorul de presiune poate reacţiona foarte rapid la lăţimile de pulverizare diferite, de exemplu în cazul controlului automat al secţiunii, normele de aplicare rămân extrem de precise. Filtru de presiune cu autocurăţare previne căderile de presiune. În combinaţie cu conductele de pulverizare standard din oţel inoxidabil, cu diametrul de 25 mm, şi regulatorul de presiune, se garantează o distribuţie optimă a lichidului de stropire chiar şi la norme de aplicare mari.

Performanţă mai mare cu vasul de inducere

Un alt avantaj al noului Milan este vasul de inducere. Datorită alimentării de înaltă capacitate, lichidele şi pulberile sunt dizolvate şi omogenizate rapid cu PowerPowderJet. Datorită capacităţii de omogenizare a PowerPowderJet şi alimentării cu apă din partea de jos, fiecare agent de protecţie a culturilor este dizolvat şi transmis în maşina de stropit. Vasul de inducere este prevăzut cu două duze de spălare; cu ajutorul acestora, fiecare recipient şi fiecare pungă pot fi curăţate cu uşurinţă. Marginea deschisă a vasului de inducere serveşte drept masă, astfel încât agenţii de protecţie a culturilor să poată fi dozaţi şi măsuraţi în mod ergonomic. Pe scurt, este un sistem cu care veţi utiliza maşina de stropit în mod eficient, ergonomic, ecologic şi economic.

Aplicarea întotdeauna a cantităţii corespunzătoare

  • Fără formarea de triunghiuri la stropire, amestecare optimă prin circularea completă a soluţiei în condiţii de înaltă presiune până la duzele de stropit
  • Fără cantităţi remanente de soluţie, 99,99% din soluţie este aplicată.
  • Aplicare ireproşabilă, chiar în condiţiile schimbării bruşte a lăţimii de stropire
  • Extrem de simplu de curăţat 
  • Umplere prin sistemul High-Speed şi dizolvare prin sistemul PowerPoderJet
Solicitati un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.