Control optim şi funcţionare intuitivă cu EcoTronicPlus

Noul sistem EcoTronicPlus cu performanţe dovedite îi conferă utilizatorului toate informaţiile necesare în timpul stropirii şi asigură îndeplinirea automată a mai multor funcţii. Sistemul are un terminal color cu o dispunere excelentă unde puteţi vedea exact ce se întâmplă în maşină. Cele mai importante procese şi indicatori ai maşinii sunt vizibili dintr-o singură privire. Debitul curent de lichide este prezentat grafic şi sub formă clară operatorului, chiar pe lumină solară directă şi puternică. 

Întreaga funcţionare a maşinii de stropit este bine gândită şi axată pe aspectul practic. Când am luat în considerare uşurinţa în utilizare, am ales să integrăm funcţiile folosite în timpul stropirii în joystick. Astfel aveţi cele mai importante funcţii la îndemână. Setările sunt efectuate şi valorile sunt indicate prin terminalul color al ecranului tactil intuitiv şi uşor de accesat. Pornirea şi oprirea secţiunii se poate realiza în mai multe moduri, cu ecranul tactil sau automat, prin GPS. Pentru lărgimea fiecărei secţiuni, aveţi 3 posibilităţi: secţiunile pot fi dezactivate în secţiuni de 3 metri, de 1,5 metri sau chiar şi duză cu duză. Flexibilitate optimă şi o multitudine de opţiuni.

Avansat şi uşor

Ecranul de lucru apare în mod automat când treceţi pe modul câmp:

+ Norma de aplicare se stabileşte folosind ecranul
+ Poziţia robineţilor este aleasă prin ecran
+ Debitul curent este afişat grafic
+ Care secţiuni se afişează
+ Rezervorul poate fi umplut automat, iar litrii se stabilesc prin ecran
+
 
Mult mai multe informaţii, precum: nivelul fluidelor în rezervorul de apă curată şi în cel principal, presiunea jetului, norma de aplicare, contor hectare, etc.

Pentru a începe să stropiţi, trebuie doar să selectaţi norma de aplicare corectă şi să apăsaţi butonul de pulverizare. Doar atât, şi puteţi începe!

Ecranul EcoTronicPlus este singurul ecran şi sistem de care aveţi nevoie pentru a utiliza maşina de stropit. Toate opţiunile şi celelalte posibilităţi sunt acţionate prin sistemul EcoTronicPlus. În plus, GPS-ul este acţionat prin terminalul EcoTronicPlus sau prin afişajul dvs. propriu.

Manevrarea? Genial de simplă!

  • Control vizual, simplu, uşor de operat prin ecranul tactil EcoTronicPlus 
  • Manetă de comandă ergonomică, cu reprezentare grafică a funcţiunilor importate.
Solicitați un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.