Sistemul suprem de protecţie a plantelor pentru fiecare plantă, în orice mediu, pentru fiecare client

Protecţia plantelor înseamnă mult mai mult decât aplicarea pesticidelor pe o solă. Protecţia optimă a plantelor este o problemă extrem de complexă, cu multe fațete și dimensiuni, care trebuie să fie luate în considerare. Fiecare plantă, fiecare client și fiecare mediu are propriile sale cerințe. De aceea, o protecție optimă a culturilor necesită soluții inteligente și inovatoare.

În culturi, cum sunt cele de floarea soarelui, rapiță și porumb, este adesea necesară aplicarea pesticidelor în timpul procesului avansat de creștere a plantelor. Astfel, este necesar să se lucreze pe sole în care plantele au deja mai mult de 2 metri înălțime. Pentru a proteja plantele de posibile daune cauzate de utilajele pulverizatoare, este de dorit să se lucreze cu un utila pulverizator autopropulsat cu garda la sol ridicată. 

În special pentru astfel de lucrări, Agrifac oferă Condor ClearancePlus, o maşină de stropit autopropulsată, cu garda la sol reglabilă până la 2 metri! Acesastă maşină este capabilă să protejeze în mod optim şi plantele care au creşterea cea mai înaltă.

Condor ClearancePlus  Sistemul suprem de protecţie a plantelor pentru fiecare plantă în orice mediu pentru fiecare client

Condor ClearancePlus: Protecţie optimă pentru toate plantele

Garda la sol a utilajului pulverizator Condor ClearancePlus poate fi reglată fără trepte de la 130 cm până la 200 cm, asigurând astfel pentru fiecare plantă garda la sol perfectă. Această soluție protejează toate speciile de plante într-un mod optim, prin aplicarea precisă a produselor de protecție a culturilor, dar și prin protejarea împotriva deteriorării acestora de către utilajul în sine, mai ales în cazul culturilor înalte.

ClearancePlus are la bază un mecanism de rulare unic şi patentat StabiloPlus, regăsit dealtfel pe întreaga gama de utilaje Condor. Acest mecanism de rulare compensează fără efort orice denivelare pe care o întâlnește. Oferind astfel un mare avantaj şi pentru stabilitatea rampelor de pulverizat. Mecanismul StabiloPlus permite şi reglarea fără trepte a ecartamentului de la 190 cm până la 225 cm sau de la 265 cm până la 300 cm. În totalitate, Condor ClearancePlus este un utilaj pulverizator autopropulsat foarte stabil, flexibil şi confortabil, atât la efectuarea lucrărilor pe câmp cât şi în timpul deplasării rutiere.

Aflați mai multe despre StabiloPlus
Aflați mai multe despre Agrifac Condor

Sunt disponibile o multitudine de echipamente oţionale

Combinați utilajul pulverizator Condor ClearancePlus cu echipamentul opțional de care aveți nevoie. Condor ClearancePlus poate fi combinat în mod simplu cu alte echipamente opționale Agrifac Condor, cum ar fi aplicația AirFlowPlus pentru utilizarea pe solele cu legume sau pe alte culturi speciale. Sunt disponibile o multitudine de posibilități de combinare.

Discutați cu noi despre combinația care corespunde nevoilor dumneavoastră!
Aflați mai multe detalii despre Condor ClearancePlus și opțiunile disponibile, comandănd broșura în mod gratuit.

 

Hrană sigurăsuficientă şi sănătoasă prin cultivarea de plante cu creştere înaltă

  • Garda la sol maximă pentru culturile înalte
  • Stabilă, sigură şi precisă
  • Toate avantajele lui Condor
Comandați broșura

Condor ClearancePlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.